UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Донецьку провели мітинг на підтримку міліції

На мітинг у Донецьку зібрали представників громадських організацій ветеранів МВС, Збройних сил і спецслужб зі всієї області.

Більше двохсот людей зібралися у четвер біля будівлі Донецької облдержадміністрації на мітинг на підтримку співробітників правоохоронних органів.

Організатором заходу виступило Донецьке обласне товариство об'єднань з охорони громадського порядку і державного кордону.

Учасники мітингу, серед яких були представники громадських організацій ветеранів МВС, Збройних сил і спецслужб різних міст і районів області тримали в руках плакати "Міліція була і буде з народом", "Ветерани МВС - захистимо міліцію", "Геть провокаторів від "Свободи" і "УДАРу".

Під час мітингу виступаючі відзначили, що, незважаючи на наявні кадрові проблеми у правоохоронних органах, міліція була і залишається відомством, яке гарантує захист своїм громадянам від різного роду посягань на їхнє життя, права і свободи.

Також учасники заходу засудили останні події, пов'язані зі штурмом райвідділів міліції у Фастові (Київська обл.) і Врадіївці (Миколаївська обл.), і вшанували пам'ять загиблих міліціонерів хвилиною мовчання. !zn

Читайте також:

Голова МВС Захарченко пішов у відпустку на піку скандалів, що сколихнули міліцію

За "кругову поруку" Врадіївської міліції з органів МВС звільнено 9 осіб

Західна Україна приєднується до акцій на підтримку жителів Врадіївки