UA / RU
Підтримати ZN.ua

У "ДНР" заявили, що їм вже не потрібен другий референдум

При цьому в квітні 2015 року лідери бойовиків заявляли, що готові повторно провести референдум про статус так зва close референдум (6) /референду статус (5) / ПРО (5) / Рада (3) /рад ДНР (3) /днр Донбас (2) /донб голова (2) /голов мінування (2) /мін Донецьк (2) /донецьк лідер (2) /лідер квіти (2) /квіт бойовики (2) /бойовик денис (1) / віце (1) /віце донецька (1) / Народна (1) / республіка (1) / українець (1) /україн авто (1) /авто Порошенко (1) /порошенк Фак (1) /фак зброя (1) /збро формат (1) / фракція (1) /фракці Верховна (1) /верховн Петра (1) / Луценко (1) /луценк новый тег Тег Семантика ної "Донецької народної республіки".

Так званий "голова народної ради "ДНР" Андрій Пургін заявив, що в черговому референдумі про статус Донбасу немає необхідності.

"Ми відстояли особливий статус зі зброєю в руках. Він у нас є. Фактично тому з'явився і мінський формат, і мінська четвірка. Нам не потрібен референдум. Він у нас був 11 травня 2014 року", - повідомив Пургін.

Так він прокоментував заяву голови фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній раді Юрія Луценка про можливе проведення в Україні референдуму про особливий статус Донбасу цієї осені.

Читайте також: Уряд РФ хоче заборонити референдуми про статус населених пунктів

У квітні 2015 року лідери бойовиків заявляли, що готові повторно провести референдум про статус так званої "Донецької народної республіки".

Вже в травні так званий "віце-спікер народної ради ДНР" Денис Пушилин заявив, що самопроголошена "Донецька народна республіка" згодна на саму широку автономію без шкоди її інтересам.