UA / RU
Підтримати ZN.ua

У БПП повідомили, що Гройсман продовжує переговори щодо Кабміну

Обговорення вимог Гройсмана на засіданні фракції було гарячим.

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман не виходив з переговорного процесу щодо нового Кабміну. Кадрові питання все ще обговорюються.

Про це народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Максим Курячий повідомив увечері в понеділок, 11 квітня, в ефірі телеканалу "112. Україна".

"Справа в тому, що на засіданні фракції під час обговорення питань були і лунали різні емоції. І одна з таких емоцій була: якщо не буде досягнуто якоїсь угоди, якщо не буде командної роботи в майбутньому уряді, то Гройсман не зможе працювати в таких умовах", – пояснив депутат, підкресливши, що переговорний процес триває.

Нагадаємо, увечері в понеділок Володимир Гройсман озвучив низку кадрових умов, за яких він згоден очолити Кабмін.

Читайте також: Саакашвілі закликав Порошенко і Раду сформувати уряд народної довіри

Раніше повідомлялося, що за інформацією джерел ZN.UA, "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" досягли попередньої домовленості щодо партійних квот у майбутньому уряді Володимира Гройсмана. Президент Порошенко планував оголосити склад Кабміну на засіданні фракції БПП ввечері 11 квітня.

10 квітня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк публічно заявив про намір подати у відставку 12 квітня. Того ж дня президент Петро Порошенко повідомив, що він розраховує на створення коаліції та успішне голосування за кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єра.