UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тушці Табалову у «Фейсбуці» подобаються журнал «Гречка» і аеропорт «Бориспіль»

У «тушки» Табалова у Facebook - 170 друзів. Йому подобається журнал «Гречка», громадський рух «Чесно» і аеропорт «Бориспіль». Йому не дозволили прийняти присягу під час першого засідання нової Ради і пообіцяли не пустити в залу засідань ніколи.

У соціальній мережі Facebook поки ще доступний профіль першої «тушки» Верховної Ради сьомого скликання Андрія Табалова.

На сторінці Табалова можна дізнатися, що депутат фотографувався з дітьми-інвалідами та «лайкнув» наступні сторінки: журнал «Гречка», громадський рух «Чесно», партія «Батьківщина» та Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

У графі «освіта» Табалов вказав «вищу».

За станом на ранок 13 грудня у Табалова у Facebook було 170 друзів.

Минулим роботодавцем вказана компанія «Формула смаку».

Як повідомлялося, партія «Батьківщина» вимагає від Олександра Табалова та його сина Андрія Табалова скласти депутатські мандати, оскільки вони відмовилися вступати у фракцію цієї політичної сили всупереч присязі.

Табалова виштовхали із зали засідань Верховної Ради під час першого засідання вранці 12 грудня, однак на вечірньому засіданні парламенту їхні картки проголосували синхронно з регіоналами.

Опозиція заблокувала роботу Ради увечері, вимагаючи повернути картки Табалова і не визнавати їх депутатами, оскільки вони не прийняли присягу.

Нагадаємо, що Олександр Табалов на парламентських виборах 28 жовтня був обраний депутатом за списком Об'єднаної опозиції «Батьківщина» (№ 47). Його син, Андрій Табалов переміг у 99-му окрузі (Кіровоградська область).

Як повідомлялося, сім'я Табалова - власники багатьох переробних підприємств, що випускають продукцію під відомими марками «Формула смаку» та «Волошкове поле», вони входять до 200 найбагатших сімей України.

Андрій Табалов - виходець із «Фронту змін», випускник Брайтонського університету. !zn

Читайте також:

Опозиція виштовхала із зали Ради двох депутатів з криками «Тушки, геть!» (ВІДЕО)

Картки «тушок» Табалових вже голосують у Раді

ЦВК зможе позбавити «тушок» Табалова мандатів тільки після офіційного звернення Ради

Від двох «тушок» із «Батьківщини» вимагають скласти мандати