UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЦВК зареєструвала Кузьменко кандидатом на довибори

Кузьменко балотується в Донецькій області.

Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала дитячого кардіохірурга, волонтера Юлію Кузьменко кандидатом в народні депутати України від партії «Європейська солідарність» в 50-му окрузі.

«Сьогодні мене офіційно зареєстрували кандидатом в народні депутати України в 50-му окрузі в Донецькій області. Ці вибори для мене - продовження боротьби, яку ми ведемо вже сім років за український Донбас. Впевнена, що патріоти Донбасу об'єднаються і допоможуть мені в цій складній, але надзвичайно важливій боротьбі», - зазначила Кузьменко.

«Моя програма - це не просто слова. Це чіткий план, як зробити життя нашого округу і країни кращим. Мої професійні знання і наполегливість дозволять нам спільно її реалізувати. Адже український парламент зараз як ніколи потребує медиків-професіоналів», - додала вона.

Юлія Кузьменко зазначила, що планує активно вести кампанію і добиватися забезпечення свого конституційного права бути обраним.

«Зараз ми живемо в епоху специфічного правосуддя. Але я сподіваюся, що мені дадуть можливість реалізувати своє конституційне право бути обраним і провести кампанію в окрузі особисто. Адже ніщо не замінить для мене живого спілкування з людьми», - зазначила кандидат.

Читайте також: Суд продовжив арешт Антоненка і Кузьменко

«Настрій бойовий і я налаштована перемагати. Україна починається з Донбасу і я буду за неї боротися», - резюмувала Кузьменко.

Минулого тижня Юлія Кузьменко подала документи в Центральну виборчу комісію. Раніше Європейська солідарність висунула кандидатом у Черкаській області екс-політв'язня Романа Сущенко.