UA / RU
Підтримати ZN.ua

Це непогана ідея — Зеленський про візовий режим з РФ

Президент зазначив, що має всі можливості для реалізації ідеї.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що має на сьогодні достатні можливості, щоб довести до позитивного результату ідею про запровадження візового режиму з Росією, та, ймовірно, вона буде реалізована.

«Вважаю, що це непогана ідея – запровадити візовий режим з РФ. І, по-друге, напевно, маю сьогодні достатньо можливостей, щоб довести це до позитивного для українців результату», - заявив Зеленський під час спілкування із журналістами у понеділок.

Нагадаємо, 26 травня президент України Володимир Зеленський доручив прем'єр-міністрові Денису Шмигалю опрацювати питання запровадження візового режиму між Україною та Російською Федерацією.

Читайте також: Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією – Зеленський

Зазначимо, що розмови про введення візового режиму з РФ введуться з початку збройних дій Росії щодо України в 2014 році. Однак відповідне рішення на обговорення парламенту і уряду так і не виносили.

За день до початку повномасштабного вторгнення Росії президент Зеленський зазначив, що питання введення візового режиму «залежатиме від дій російської сторони».