UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тимошенко у лікарні захотіла виміряти якість води та електромагнітне поле

Тимошенко як і раніше стурбована умовами свого утримання в лікарні. Захист екс-прем'єра привіз до клініки прилади для вимірювання електромагнітного поля, якості води і шуму в палаті, які вона раніше просила.

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко у заяві на ім'я керівництва Качанівської виправної колонії попросила надати їй у лікарню деякі вимірювальні прилади.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України, Тимошенко захотіла отримати в користування вимірювач електромагнітного поля, вимірювач якості води та цифровий шумомір.

Розглянувши заяву засудженої, керівництво пенітенціарного закладу вирішило дозволити їй користуватися цими приладами, і у п'ятницю захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк привіз до ЦКЛ №5 зазначені у заяві пристрої.

Нагадаємо, 4 січня адвокат у присутності начальника Качанівської виправної колонії передав своїй підзахисній дозиметр для вимірювання радіаційного фону.

У вересні 2012 року Тимошенко заявила, що в її палаті було проведено обшук, в результаті якого було вилучено два дозиметри, за допомогою яких вона постійно контролювала рівень радіації. За її твердженням, дозиметри чотири рази фіксували перевищення допустимого рівня радіації. !zn

Читайте також:

Власенко заявив, що рівень радіації в палаті Тимошенко постійно змінюється

Головлікар харківської лікарні назвав абсурдними заяви Тимошенко про радіацію в палаті

Пенітенціарна служба показала фото схованки Тимошенко