UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тимошенко проведе переговори з донецькими сепаратистами

Тимошенко вирішила дізнатися про вимоги, які висувають сепаратисти. Самі вони раніше говорили, що хочуть федералізації, заборони біопаспортів і вакцинації.

Кандидат у президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко має намір зустрітися з сепаратистами, які захопили будівлю Донецької обласної ради. Про це вона сказала на прес-конференції у Донецьку, відповідаючи на питання, чи має вона намір зустрічатися з людьми, які блокують адміністративні будівлі.

"Я зустрінуся з тими людьми, які представляють різні групи, які захопили установи", - сказала вона.

За її словами, з цими людьми треба зустрічатися для того, щоб якомога точніше дізнатися ті вимоги, які вони висувають. "Моє завдання не в тому, щоб вони розблокували негайно будівлю, а в тому, щоб точно зрозуміти, чого вони вимагають", - сказала Тимошенко.

На питання журналістів, чи виступає вона за те, щоб будівлі було розблоковано без використання сили, Тимошенко відповіла: "Ви ж бачите, я без автомата".

Раніше радник голови МВС Станіслав Речинський повідомляв, що сепаратисти на сході України, які захопили адміністративні будівлі, крім федералізації, вимагають скасування біометричних паспортів та вакцинації. !zn

Читайте також:

Сепаратисти, які захопили адмінбудівлі, вимагають від влади заборонити щеплення та біопаспорти

Сепаратисти згодні скласти зброю тільки після відставки влади та ліквідації Майдану