UA / RU
Підтримати ZN.ua

The Times озвучила прогноз МО України щодо Татарстану, Башкортостану та інших регіонів РФ, що претендують на суб'єктність

Татарстан, Башкортостан та низка інших регіонів, що нині де-факто є суб’єктами Російської Федерації, вже в найближчі роки заявлять про свій суверенітет, переконаний Резніков.

Свій прогноз щодо розпаду північного сусіда на декілька держав озвучив в інтерв’ю британській The Times глава українського Міноборони Олексій Резніков.

"Я впевнений, що у найближчі кілька років ми побачимо низку закликів до суверенітету на території Росії. Російська Федерація закінчить своє існування як різні країни – Татарстан, Башкортостан і т. д.", – зазначив політик.

Читайте також: «Залізний купол» Україні не підходить, потрібно розвивати своє ППО – Резніков

Нагадаємо, у цьому ж інтерв’ю Резніков також розповів про наказ Зеленського щодо деокупації півдня. 

"Ми розуміємо, що політично це дуже потрібно для нашої країни. – Президент доручив найвищому військовому керівництву розробити плани. Після цього Генштаб каже, що для досягнення цієї мети нам потрібно, а, б, в… Це моя робота. Я пишу листи колегам у країнах-партнерах, генерали говорять про те, чому нам потрібні такі види озброєння, а згодом ми отримуємо політичні рішення", – сказав міністр.