UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Суспільство побачить і підтримає": Зеленський анонсував більше кадрових рішень

Президент також ввів у дію ще одне рішення РНБО.

Кадрові рішення, які були ухвалені стосовно представників української центральної та місцевої влади протягом 24 січня, не були останніми. Держава буде здійснювати подібні кроки й надалі, заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні.

"Сьогодні суспільство побачило чергові кадрові рішення, які були ухвалені. Я підкреслю це слово: чергові. Відповідні кроки будуть і надалі. Кожен із них суспільство побачить і, я впевнений, підтримає", – зазначив глава держави.

Він наголосив, що в Україні зараз “прибирається і прибиратиметься” будь-яка внутрішня проблематика, що заважає посилюватися країні.

"Це справедливо, це потрібно для нашого захисту, і це допомагає нашому зближенню з європейськими інституціями. Нам потрібна міцна держава, і Україна буде саме такою", – сказав Зеленський.

Читайте також: Арахамія анонсував «посадки весною» на фоні скандалу в Міноборони та Мінінфраструктури

Він також розповів, що, після запровадження санкцій проти російських священиків, новим указом у вівторок, 24 січня, увів у дію ще одне рішення Ради національної безпеки і оборони України. Президент пообіцяв надати деталі пізніше.

Нагадаємо, що ввечері вівторка Володимир Зеленський підписав укази про звільнення очільників п'ятьох обласних військових адміністрацій, а також про призначення нового заступника керівника ОП після відставки з посади Кирила Тимошенка.