UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд відмовився визнати недійсними результати виборів мера Василькова

Суд не прийняв до розгляду відеодокази фактів фальсифікації, які були подані через канцелярію суду.

Київський окружний адміністративний суд відмовив адвокатові кандидата на посаду міського голови Василькова Валерія Поповича Миколі Недільку в задоволенні позову проти Васильківської ТВК з вимогою визнати недійсними результати виборів міського голови, які відбулися 2 червня 2013 року. Про це заявив спостерігач Владлен Сергієнко на своїй сторінці в Facebook.

"Київський окружний адмінсуд довів своє реноме стіни, на яку всі кидають горохом... Ранкове засідання під головуванням судді Брагіної у вигляді безапеляційного бліцкригу над позовом адвоката Миколи Неділька проти Васильківської ТВК... увінчався винесенням постанови іменем України... Виписками на статті законодавства про вибори.... Київський окружний адмінсуд фактично "відмазався" від позову з наданням повній картині фальсифікацій, які проходили в місті під час голосування... Суд відмовив Недільку в задоволенні, наостанок зобов'язав його сплатити судовий збір, який був сплачений наперед", - написав Сергієнко.

За його словами, суд не прийняв до розгляду відеодокази фактів фальсифікації, які були подані через канцелярію суду.

"Очікуємо апеляцію", - зазначив Сергієнко.

Зазначимо, що позов до суду подали також представники кандидата на посаду мера Василькова від УДАРу Сергія Сабова.

Нагадаємо, виборча комісія Василькова визнала переможцем на виборах мера представника Партії регіонів Володимира Сабадаша.