UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стефанчук у четвер скликає позачергове засідання Ради

У порядку денному понад 10 питань.

Голова верховної Ради Руслан Стефанчук підписав розпорядження про позачергове засідання 21 жовтня, повідомила пресслужба парламенту. Позачергове засідання планують провести одразу після завершення чергового.

«Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук підписав розпорядження № 349 про скликання 21 жовтня позачергового пленарного засідання парламенту», – йдеться у повідомленні.

У порядку денному 14 питань.

Читайте також: Главу партії СН Корнієнка призначили першим віцеспікером Ради

Раніше Стефанчук заявив, що на позачерговому засіданні Верховної Ради, яке має відбутися 21 жовтня, планують розглянути понад десять питань, пов'язаних з інтеграцією України до Європейського Союзу. За його словами, це відповідь парламента саміту Україна-ЄС.

23-й саміт Україна-ЄС відбувся в Києві 12 жовтня. На ньому обговорили шість тем, серед яких - результати з реалізації Угоди про асоціацію з ЄС та зону вільної торгівлі. Головним досягненням саміту стало угода «про відкрите небо». Європейський союз на саміті представляли президент Європейської ради Шарль Мішель і президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен. Україну представляв президент Володимир Зеленський.