UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стефанчук розповів про майбутні ротації в Кабміні

Рада найближчим часом готується звільнити міністра Абрамовського.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що на сьогодні крім відставки міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів Романа Абрамовського, інших кадрових змін у складі Кабміну не планується.

"Я завжди кажу про те, що можу коментувати будь-які кадрові рішення тільки після того, як для цього є підстави. Ось я можу сказати, що по пану Абрамовському (міністру екології - ред.) підстава є, і це - його заява, приватна, про те, що він хоче скласти з себе повноваження. Відносно інших членів уряду станом на зараз у мене немає підстав говорити про якісь кадрові зміни", - сказав Стефанчук на брифінгу в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Київ хоче постійної ротації американських підрозділів по всій території України. Вашингтон мовчить – ZN.UA

Як повідомлялося, парламентський комітет з питань екологічної політики та природокористування рекомендував народним депутатам за допомогою голосування в залі визначитися з відставкою глави Мінекології Романа Абрамовського.

За даними деяких ЗМІ, в кінці жовтня наступними кандидатами на вихід можуть бути перший віце-прем'єр-міністр економіки Олексій Любченко і віце-прем'єр-міністр стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.