UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стало відомо, коли Савченко почне працювати у Верховній Раді

Надія Савченко попросила допомоги у своєї фракції, щоб швидше освоїти нову для неї роботу.

Народний депутат Надія Савченко стане членом комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони. Про це повідомив народний депутат Іван Крулько в ефірі "112 Україна".

"Савченко після зустрічі в Адміністрації президента поїхала на зустріч з фракцією "Батьківщина". У нас відбулася дуже тепла розмова, – розповів Крулько. – Надія – командний гравець і сьогодні вона це підтвердила... Що вона буде працювати в парламенті, просила допомоги, щоб вона могла якомога швидше увійти в нову для неї роботу. Вона буде членом комітету з питань Національної безпеки і оборони. Я думаю, що її голос буде там дуже вагомим".

Крулько зазначив, що вже у вівторок, 31 травня, Савченко очікують побачити у Верховній Раді.

"Я думаю, що вона у вівторок прийде на своє робоче місце, вона людина військова і серйозно ставиться до роботи, де вона несе службу", – сказав він.

Читайте також: Президент вручив Надії Савченко "Золоту зірку" Героя України

Нагадаємо, Надія Савченко в середу, 25 травня, повернулася в Україну. В цей день відбувся її обмін на полонених російських ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова. Президенти України та Росії підписали укази про помилування.

Відзначимо, що раніше Савченко відмовлялася від обміну її на російських військових.