UA / RU
Підтримати ZN.ua

Спецслужби США розслідують "страту" манекена, загримованого під Барака Обаму

Громадянин США на задньому дворі свого будинку «стратив через повішення» манекен, загримований під президента Барака Обаму. Манекен провисів два дні, ця витівка викликала гнівне обурення сусідів, які повідомили про неї в поліцію.

Американські спецслужби почали розслідування щодо одного з громадян США, який на задньому дворі свого будинку "стратив через повішення" манекен, загримований під президента Барака Обаму, повідомила гонконгська газета "Веньхуей бао" у п'ятницю.

Манекен провисів два дні, ця витівка викликала гнівне обурення сусідів, які повідомили про неї в поліцію, наголошується в повідомленні.

Після того, як представники спецслужб прибули в будинок до "ката", він негайно зняв манекен. Свій вчинок він пояснив тим, що хотів просто пожартувати, і вважав, що "це вийшло дуже смішно".

За його словами, він не виступає проти Обами, і те, що він повісив його манекен, не має під собою жодного політичного підґрунтя.

"Жарт" викликав жваву дискусію в інтернеті. Частина тих, хто сперечається, підтримала "ката" Обами, наполягаючи на тому, що громадяни США мають право на вільне волевиявлення навіть у такій формі.

Інші наполягають на тому, що цей інцидент свідчить про расистські нахили винуватця, оскільки президент є афроамериканцем. !zn

Читайте також:

Син Мітта Ромні хотів побити Обаму під час теледебатів

Трамп пожертвує 5 млн доларів, якщо Обама опублікує свої атестати

В останньому раунді передвиборчих дебатів переміг Обама