UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сьогодні через російські обстріли на Харківщині загинула людина, вчора кілька мешканців регіону отримали поранення - ОВА

Ударів зазнали шість населених пунктів області.

За уточненими даними сьогодні близько опівночі масованого ракетного удару зазнала Слобожанська територіальна громада Чугуївського району Харківської області, а не не Зміївська міська громада, як повідомлялося раніше. Таку інформацію опублікував у Telegram начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Саме тут внаслідок влучання по території бази відпочинку один чоловік загинув, ще один чоловік та жінка дістали поранення. Вчора о 9.18 у цьому ж районі, у смт Старий Салтів внаслідок обстрілу пошкоджено цивільний автомобіль. Постраждали дві людини.

Читайте також: Окупанти завдали удару ракетою "Іскандер-М" по місту в Харківській області

Позатим вчора були зафіксовані такі наслідки ворожих ударів:

▪️ 20:30 Ізюмський район, с. Борова. Внаслідок влучання ворожого БПЛА горів житловий будинок.

▪️ 17:10 Харківський район, село Черкаські Тишки. Внаслідок обстрілу горіла господарча споруда.

▪️ 10:20 м. Вовчанськ. Під час вибуху вибухонебезпечного предмету отримав поранення цивільний чоловік. Його госпіталізували.

▪️ 10:00 Ізюмський район, село Борівська Андріївка. Внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено приватний будинок з подальшим загорянням. Постраждали дві людини.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 3 червня, у перші хвилини нової доби у Харкові було чутно серію вибухів, що пролунали за межами міста.