UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сєвєродонецьку ВЦА очолив співробітник СБУ

У Луганській області представили керівника ВЦА Сєвєродонецька.

Глава Луганської області Сергій Гайдай представив керівника військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька Олександра Стрюка. Про це повідомила прес-служба Луганської обласної ВГА.

«Олександр Стрюк - діючий співробітник Служби безпеки України. Роботи дуже багато. Тому що, на жаль, в міськраді через політичні непорозуміння виникла криза. Сєвєродонецьку, де я народився, і діяльності керівника місцевої військово-цивільної адміністрації буду приділяти особливу увагу. Я не можу підвести це місто», - зазначив Гайдай.

За його словами, за кілька років у міської влади не було налагоджено нормальну співпрацю з жодним головою обласної державної адміністрації. В тому числі, не вдалося реалізувати в повному обсязі проекти, що фінансуються Державним фондом регіонального розвитку.

«Упевнений, ми змінимо цю ситуацію на краще в найкоротші терміни. Треба врятувати місто від колапсу», - зазначив Гайдай.

У свою чергу, Олександр Стрюк, звертаючись до керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств, висловив надію на ефективну співпрацю.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 28 липня 2020 року підписав Указ № 297/2020 про створення військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк Луганської області.

Стрюк Олександр Сергійович призначений на період відрядження на посаду керівника військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк з 4 серпня 2020 року розпорядженням голови ОДА.