UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ситник: НАБУ ініціює арешт Татарова з можливістю внесення застави

Напередодні ЗМІ повідомили, що Татаров написав заяву про призупинення своїх службових обов'язків.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що заступнику голови Офіса президента Олегу Татарову, якого підозрюють в причетності до махінацій з квартирами Нацгвардії , проситимуть обрати в суді запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави, передає "Укрінформ" з посиланням на "Настоящее время".

"НАБУ ініціює арешт з можливістю внесення застави, але яке рішення прийме прокурор я не знаю", - Ситник.

Читайте також: Заступник голови ОПУ Татаров написав заяву про призупинення своїх службових обов'язків – ЗМІ

Нагадаємо, 1 грудня журналіст Юрій Бутусов заявив про те, що ексдепутат Верховної Ради та керівник "Укрбуду" Максим Микитась, який також фігурує в цій справі, дав свідчення проти Олега Татарова.

Також за даними журналіста, НАБУ підготувало підозру Татарову, проте суддя Вищого антикорупційного суду Мойсак нібито заблокував вручення повідомлення про підозру. Зі свого боку, в ВАКС заявили про те, що вони не отримували клопотання про надання дозволу на затримання заступника голови ОПУ.

Детальніше про те, які пласти топ-корупції можуть бути розкриті справою по колишнього народного депутата Микитася, а також навіщо ОПУ покриває Олега Татарова читайте в інтерв'ю директора НАБУ Артема Ситника, з яким для ZN.UA поспілкувалася Інна Ведернікова.