UA / RU
Підтримати ZN.ua

Щоб звільнити Тимошенко знадобиться рішення суду, - Власенко

Після того, як ухвалений у п'ятницю Верховною Радою закон вступить в силу, потрібно буде ще рішення суду, після чого Тимошенко буде остаточно звільнена.

Для остаточного звільнення Юлії Тимошенко крім прийняття парламентом відповідного закону необхідно рішення суду, заявив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

"Для звільнення Тимошенко необхідно рішення суду", - сказав Власенко журналістам у п'ятницю, 21 лютого.

Він уточнив, що після того, як ухвалений у п'ятницю Верховною Радою закон вступить в силу, потрібно буде ще рішення суду, після чого тимошенко буде звільнена.

Власенко зазначив, що після позитивного рішення суду не буде ніяких підстав для продовження тюремного ув'язнення екс-прем'єра.

ТАКОЖ: Рада прийняла закон, що дозволяє звільнити Тимошенко - "за" 310 голосів

Нагадаємо, Верховна Рада в п'ятницю, 21 лютого, 310 голосами депутатів ухвалила закон "Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо імплементації в національне законодавство положень статті 19 Конвенції ООН проти корупції". Закон, зокрема, передбачає декриміналізацію статей 364 і 365 Кримінального кодексу, за якими засуджена Юлія Тимошенко, що дозволяє говорити про звільнення. !zn