UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ще двоє бажаючих подали до ЦВК документи для реєстрації кандидатами в президенти

На даний момент ЦВК зареєструвала 13 кандидатів на вибори президента.

Народний депутат, лідер партії "Основа" Сергій Тарута і колишній глава Служби безпеки України Ігор Смешко 25 січня подали до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатами на президентських виборах, які відбудуться 31 березня.

Смешко заявив про своє бажання балотуватися в резиденти як самовисуванець 13 січня. "Основа" висунула Таруту в кандидати 18 січня.

Тепер ЦВК має розглянути документи впродовж п'яти днів та прийняти рішення про реєстрацію кандидатами.

Станом на 25 січня ЦВК зареєструвала 13 кандидатів: Ігоря Шевченка, Андрія Садового, Сергія Капліна, Віталія Скоцика і Валентина Наливайченка, а також Анатолія Гриценка, Євгенія Мураєва, Віталія Купрія, Ольгу Богомолець, Геннадія Балашова, Романа Насірова, Олександра Шевченка та Юрія Бойка.

Крім того, вже подали документи для реєстрації кандидатами в президенти лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, кандидат від "Опозиційного блоку - партія миру і розвитку" Олександр Вілкул, кандидат від "Свободи" Руслан Кошулинський, лідер Соціалістичної партії Ілля Ківа, екс-спікер Верховної Ради Олександр Мороз, народний депутат Аркадій Корнацький, позафракційний народний депутат Дмитро Добродомов, лідер Радикальної партії Олег Ляшко.