UA / RU
Підтримати ZN.ua

СБУ запідозрила Ляшка в корупції

СБУ звернулася до ЦВК з проханням надати інформацію про підстави придбання Олегом Ляшком повноважень народного депутата.

Служба безпеки України перевіряє причетність лідера Радикальної партії Олега Ляшка до корупції, про це депутат повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook і опублікував відповідний документ.

Згідно з текстом документа, перевірка проводиться за інформацією від Печерської податкової інспекції про можливе вчинення Ляшко адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією. Зокрема, силовики звернулися до Центрвиборчкому за інформацією про підстави набуття повноважень народного депутата Ляшка.

Замість того, щоб ловити шпигунів і зрадників, Служба безпеки виконує політичні замовлення. Оскільки корупція у владі успішно подолана, тепер вже мене намагаються зробити корупціонером

Опубліковано Олегом Ляшком 23 лютого 2016 р.

17 вересня Верховна Рада України підтримала зняття депутатської недоторканності, а також схвалила арешт Ігоря Мосійчука, народного депутата України від "Радикальної партії". Це рішення послідувало за виступом генерального прокурора України Віктора Шокіна, який надав відеодокази причетності Мосійчука до корупційної діяльності.