UA / RU
Підтримати ZN.ua

Садовий захворів на коронавірус

Переобраний міський голова Львова продовжить роботу в онлайн-режимі.

Міський голова Львова Андрій Садовий отримав позитивний результат ПЛР-тесту на коронавірус. Про це він написав у понеділок, 7 грудня, в Twitter.

"Позитивний" ПЛР - несподіваний подарунок до Дня місцевого самоврядування. Але колись це повинно було статися", - повідомив він.

За його словами, аналізи він здав після того, як у неділю відчув незначну слабкість і першіння в горлі.

"Температури немає, тому працюю онлайн, поки мій лікар це дозволяє", - написав мер Львова.

"Поки я на ізоляції, місто буде працювати без зупинки, тому що у Львові працюють найкращі менеджери. Про таку команду й підтримку можна тільки мріяти", - додав Садовий.

Читайте також: Різдво скасувати не можна: Львів виступив проти локдауна

Нагадаємо, в п'ятницю, 4 грудня, на засіданні Львівської міської ради Андрій Садовий прийняв присягу голови Львівської об'єднаної територіальної громади.

23 листопада переобраний мером Львова Андрій Садовий заявив про те, що міська виборча комісія таємно прийняла рішення, що дозволяє сформувати нову міську раду до того, як мер отримає повноваження. Міська виборча комісія прийняла рішення перенести дату першої сесії міської ради з 3-го грудня на 24-е листопада. Хоча попередньо та ж ТВК призначила засідання на 3 грудня, щоб провести присягу і депутатів, і міського голови одночасно.

На думку Садового, рішення ТВК абсолютно незаконне, оскільки виборчий процес депутатів Львівської міської ради завершився 19 листопада і ніяких рішень з цього питання комісія приймати не вправі.

Про те, яку відповідь Садовий отримає в міській раді читайте в статті Ірини Ведерникової "Халіф на рік".