UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Розчарування досягло межі» — Пальчевський зареєстрував нову партію

"Я хочу сказати, що треба знаходити людей, які не тільки хочуть, а й можуть".

В Україні продовжують формувати нові політсили. Андрій Пальчевський, власник медичного центру та мережі лабораторій Eurolab, заявив про створення своєї політичної партії під назвою «Перемога Пальчевського». Про це він повідомив у вигляді відео на своїй сторінці в Facebook.

«Ми чекали 30 років, ми дозволили новому керівництву близько року тому повернути справи в країні і розчарування досягло межі. ... Я хочу сказати, що треба знаходити людей, які не тільки хочуть, а й можуть. Цього не сталося», - говорить у своєму відеозверненні Пальчевський.

Він пропонує запросити «людей, які зможуть», щоб боротися з бідністю, і заявляє, що організує свій рух як  «об'єднання навколо центру, а не поділ на схід, захід, північ, південь».

Щоправда, Пальчевський не пояснив, кого і яким чином він збирається об’єднувати.

Читайте також: На найближчих парламентських виборах найбільшу підтримку отримала б партія "Слуга народу" – опитування

Андрій Пальчевський є частим експертом на проросійських телеканалах, серед яких «112 Україна», «НАШ» та NewsOne.

Саме навколо його лабораторій Eurolab розгорівся скандал після того, як 5 квітня 2019 року ще кандидати в президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко здавали там аналізи. Журналісти повідомили, що результати нинішнього глави держави були видані заднім числом, хоча в самій лабораторії цю інформацію спростовують.