UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські військові сумніваються у своїй здатності зламати Україну. Робимо все, щоб їхні сумніви виправдалися — Зеленський

Президент України звернувся до нації.

Окупанти гарячкують і це свідчить лише про те, що вони не впевнені у своїй перемозі. Про це сказав президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до українців за підсумками 49-го дня війни.

«Уся ця гарячкова активність окупантів свідчить передусім про їхню невпевненість. Про те, що навіть маючи значні запаси ще радянської військової техніки та значну кількість солдатів, яких командування не жаліє від слова «взагалі», російські військові сумніваються у своїй здатності зламати Україну. Що ж, робимо все, щоб їхні сумніви виправдалися. Вдячний усім нашим захисникам, усім нашим захисницям, які утримують позиції та привчають російських солдатів до думки про те, що ця війна проти України може завершитися тільки стратегічним програшем Росії — раніше чи пізніше. Або російське керівництво буде реально шукати мир, або внаслідок цієї війни Росія назавжди залишить міжнародну арену», — сказав Зеленський.

Головне з вечірнього звернення Президента: