UA / RU
Підтримати ZN.ua

Регламентний комітет зарезервували для "Опозиційного блоку" до кінця року

Колишні регіонали з "Опозиційного блоку" повинні визначитися з регламентним комітетом до кінця грудня. Потім вже не віддадуть.

Фракція "Опозиційний блок" повинна висунути свого представника на посаду голови комітету з питань регламенту до кінця грудня, заявив керівник фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко.

"Регламентний комітет все ще пропонується "Опозиційному блоку". Якщо вони не візьмуть його протягом наступних тижнів, то, я думаю, він отримає голову з лав коаліції", - сказав Луценко журналістам.

При цьому він додав: "Ще два вакантних комітету - з питань фінансів і з питань будівництва. Завтра будуть внесені пропозиції, безумовно, з числа коаліції, як це і передбачається для всіх інших комітетів".

Верховна Рада розподілила комітети на засіданні 4 грудня. Опозиційний блок відмовився від запропонованих комітетів. "Опозиційному блоку" пропонували регламентний комітет, комітет з питань міжнаціональних відносин і комісію з питань контролю за приватизацією. Вони, у свою чергу, наполягали на регламентному комітеті і в комітеті з питань свободи слова і прав людини.