UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Регіонали» кажуть, що нікого не звозять на святкування Дня Соборності

Голова Федерації профспілок України, народний депутат від Партії регіонів Василь Хара називає провокацією заяву про те, що його політична сила звозить людей до Києва для організації протистояння з опозицією у День Соборності.

"Заяви лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко про те, що Партія регіонів готується привезти до Києва людей для організації мітингів на Майдані Незалежності у День Соборності України - чергова, дуже характерна провокація з боку БЮТ. Це Юлія Тимошенко, коли їй потрібно, і коли не потрібно, підтягує людей за гроші, аби проштовхнути свої політичні інтереси", - йдеться в коментарі Хари.

"Я на 100 відсотків знаю, що такого доручення з боку керівництва Партії регіонів не було, і на місцях парторганізації не займаються підбором людей для направлення їх до Києва на свято", - запевнив депутат.

Хара підкреслив, що владі не вигідні сутички, які можуть викликати громадянські конфлікти. "Навпаки, ми будемо робити все, щоб все пройшло мирно і безконфліктно, щоб не показувати Україну всередині країни і за кордоном у невигідному світлі", - сказав він.

"Я переконаний, що влада робить все, щоб урочистості з нагоди Дня Соборності пройшли мирно і на належному рівні", - підсумував депутат.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»