UA / RU
Підтримати ZN.ua

Регіонали заявили про "крихкий контакт" з опозицією і готовність продовжити консультації

За словами Єфремова, зараз в результаті консультацій з опозицією вимальовується картина, як і куди парламентарії будуть рухатися далі.

Лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє, що консультації більшості у Верховній Раді з опозицією в четвер буде продовжено.

"Переговори, це навіть не переговори, а консультації, буде продовжено. І в результаті цих консультацій вимальовується картина, як ми далі будемо рухатися", - сказав Єфремов журналістам у четвер, 5 грудня у Києві.

Політик зазначив, що вчора більшість і опозиція досягли "крихкого контакту".

Єфремов підкреслив, що позиція більшості - не загострювати ситуацію. "Точка дотику у нас одна - ми не можемо загострювати ситуацію до такої міри, що втратимо державу", - зазначив він.

Він також висловив думку, що в четвер Верховна Рада працювати не буде, оскільки для цього "немає фундаменту".

Як відомо, роботу парламенту паралізовано з другої половини вівторка, 3 грудня, коли Раді не вистачило голосів для відправки уряду у відставку. Спікер парламенту Володимир Рибак у середу, 4 грудня відкрив і відразу закрив засідання Ради, а у четвер прийшов до зали засідань, але вирішив не відкривати засідання, бо не вистачало голосів для роботи. !zn

Читайте також:

Спікер Рибак відхрестився від планів регіоналів провести "виїзну" Раду

Тягнибок визнав нездатність парламенту знайти вихід з кризи

Регіонали допускають проведення виїзного засідання Ради для прийняття бюджету

Опозиція висунула умови, за яких розблокує Раду