UA / RU
Підтримати ZN.ua

Регіонали пропонували звільнити Луценка, якщо він попросить помилування

Ірина Луценко розповіла, що перед операцією "близькі до Віктора Януковича" регіонали пропонували її чоловікові написати заяву на амністію.

Представники Партії регіонів зверталися до засудженого екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з пропозицією написати заяву на амністію.

Про це повідомила дружина екс-міністра, депутат від "Батьківщини" Ірина Луценка в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи інформацію про надходження такої пропозиції з боку влади.

"Є у нас такі пропозиції. Не буду говорити, хто такі. Але звучали саме тоді, коли постало питання про необхідність проведення операції в обмежений термін", - зазначила вона.

"Це було навіть перед нашою заявою, що робити операцію треба в незалежній клініці", - уточнила Ірина Луценко.

За її словами, з подібною пропозицією зверталися представники регіоналів, близькі до президента.

"Це політики передавали опозиції, що якщо Луценко напише заяву про помилування, то його випустять. Але цим заявам не можна вірити на 100%. Це були досить впливові, близькі до Віктора Януковича посадові особи", - розповіла Луценко.

При цьому вона знову заявила, що "Луценко не скоїв жодного злочину".

Нагадаємо, в лютому 2012 року Печерський райсуд Києва засудив Луценка до чотирьох років позбавлення волі за перевищення службових повноважень на посаді міністра внутрішніх справ в 2007-2010 роках. !zn

Читайте також:

Луценко так і не отримав компенсацію в 15 тис. євро за незаконний арешт

Дружина Луценка: Лідери опозиції можуть повторити долю чоловіка

Євросоюз стурбований здоров'ям Луценка

Луценко не дали закінчити курс реабілітації і відправили в колонію