UA / RU
Підтримати ZN.ua

Разумков заявив, що покине посаду очільника партії "Слуга народу"

Коли саме партія змінить очільника Разумков не сказав.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив про те, що піде з посади голови партії "Слуга народу". За його словами, некоректно бути головою партії та очільником парламенту.

"Ми про це говорили й раніше, що, мабуть, не досить коректно, коли голова Верховної Ради є головою партії. Я думаю, що будуть зміни в керівництві партії. Це було мною запропоновано. Я думаю змінюватиметься і статут партії, і можливо я займатиму іншу посаду в партійній структурі. Але для ефективної розбудови партійної структури треба багато часу. Нажаль, у голови Верховної Ради його недостатньо для того, щоб займатися з будівництвом партії", - заявив Разумков.

Він вважає, що на посаду голови партії "Слуга народу" оберуть людину, яка займатиметься "саме цим питанням". Коли саме оберуть нового очільника партії, Разумков не сказав.

У свою чергу перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко напередодні зазначив, що в кінці жовтня відбудеться з'їзд партії. Серед запланованих питань – зміна голови партії.

Спочатку партію "Слуга народа" очолював юрист "Кварталу 95" Іван Баканов, після чого його змінив голова передвиборчого штабу Дмитро Разумков.