UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ракетний удар по медзакладах та будинках у Києві: посольство Індії на запит ZN.UA щодо реакції на атаку РФ відповіло, що коментарів не дає

У столиці 22 людини загинули та 72 постраждали.

Після сьогоднішнього звірячого російського нальоту на Київ та інші українські міста, під час якого знов загинули люди і була зруйнована частина одного з найкращих дитячих медичних закладів України — "Охматдиту", уряди багатьох країн світу гнівно відреагували на цей черговий російський злочин проти людяності. Зокрема, це вже зробили Латвія, Естонія, Італія, Австрія, Чехія, Нідерланди, Німеччина, США.

Пам’ятаючи про те, що саме сьогодні прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді почав дводенний візит до Росії (до речі, перший з початку повномасштабного вторгнення РФ  в Україну), ми вирішили поцікавитися офіційною думкою Делі стосовно ранкового російського обстрілу українських медичних установ і житлових будинків.

Читайте також: У Києві зросло число загиблих. Серед них 30-річна лікарка «Охматдиту» зі Львова

У посольстві Індії в Києві ми отримали більш ніж лаконічну відповідь:
"Наразі посольство Індії коментарів не надає".

Мабуть, дешева нафта дорожча за наших дітей...

Нагадаємо, вранці 8 липня російські терористи атакували масовано ракетами Київ. Окупанти влучили у житловий будинок у Шевченківському районі. Також є попадання по головному корпусу дитячої лікарні "Охматдит", де постраждало відділення токсикології та реанімація.

Через деякий час війська РФ знову вдарили по Києву та пошкодили багатоповерхову будівлю медичного центру у Дніпровському районі. Там теж загинули та постраждали люди. У столиці через терористичні атаки росіян 22 людини загинули, ще 72 жителів постраждали.