UA / RU
Підтримати ZN.ua

На позачерговому засіданні Рада розгляне легалізацію медичного канабісу: онлайн

Всього під час позачергового засідання парламент розгляне п'ять питань.

Під час засідання 13 липня Верховна Рада розгляне проєкт постанови №5720 “Про календарний план проведення шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання”. Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Також депутати мають включити до порядку денного та скоротити терміни подачі альтернативних проєктів до законопроєкту №5712 “Про великий Державний Герб України”.

Крім того, парламент має включити до порядку денного і скоротити терміни подачі альтернативних проєктів до законопроєкту №5719 “Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів”.

Повторно і з пропозиціями президента депутати розглянуть закон "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та деяких законів України щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України” (№3711-д).

У другому читанні парламент розгляне законопроєкт №5068 “Про внесення змін до деяких законів України щодо порядку обрання (призначення) на посади членів Вищої ради правосуддя та діяльності дисциплінарних інспекторів Вищої ради правосуддя”.

Також у другому читанні парламент розгляне проєкт закону №5069 “Про внесення змін до статті 188-32 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за невиконання законних вимог дисциплінарного інспектора Вищої ради правосуддя”.

Також о 16:00 Верховна Рада збереться на позачергове засідання. Всього депутати планують розглянути п’ять законопроєктів, а саме: 

Читайте також: Рада вивела з Prozorro ще й багатомільярдний контракт «Укрзалізниці»

Раніше перший віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук повідомив про те, що Верховна Рада може зібратися на позачергову сесію у серпні. Щонайменше, за його словами, 24 серпня відбудеться урочисте засідання парламенту.