UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рада проведе позачергове засідання для розгляду питання про відставку Степанова — глава "Голосу"

Зібрано понад 150 підписів для проведення позачергового засідання.

Фракція "Голос" зібрала понад 150 підписів за проведення позачергового засідання парламенту, на якому розглянуть питання відставки міністра охорони здоров'я Максима Степанова, повідомляє в своєму Телеграм-каналі глава партії "Голос" Ярослав Железняк 

"Пам'ятаєте, як я анонсував збір підписів від "голосу" за позачергове засідання по звільненню Степанова, коли оголосили карантин вихідного дня? Ось, нарешті необхідні 150 + підписів є. Позачергова за нашу постанову про відставку міністра охорони здоров'я відбудеться)))", - написав він.

У своєму Facebook нардеп "Голосу" Ольга Стефанишина також написала, що розглядання питання відставки Степанова має відбутися у обов'язковому порядку.

"Нам вдалося зібрати понад 150 підписів народних депутатів за позачергове засідання ВРУ за відставку міністра охорони здоров'я! Нарешті! Що це означає: тепер Рада повинна розглянути це питання в обов'язковому порядку, а глава Дмитро Разумков поставити його в порядок денний Верховної Ради України", - написала вона.

Читайте також: Найближчим часом питання відставки Степанова розглядатися не буде – Разумков

Вчора стало відомо, що в "Слузі народу" знайшли кандидата на посаду міністра охорони здоров'я, але голосування за відставку Максима Степанова і призначення кандидата цього тижня не планується.

Нагадаємо, за підсумками місцевих виборів 2020 року Максим Степанов став депутатом Одеської обласної ради. Міністр балотувався від «Слуги народу».

Намір міністра охорони здоров'я балотуватися в розпал епідемії коронавірусу в країні здивував багатьох. Вже тоді з'явилася інформація про те, що Степанов, який готується до відставки, готує собі «запасний аеродром».

Україні якось дуже не щастить з міністрами охорони здоров'я. З осені до осені їх змінилося вже троє, і кожен новий ставав джерелом дедалі більш епічних фейлів. Чим запам'ятається робота Максима Степанова на чолі МОЗ, читайте в статті Алли Котляр «Міністр «здравоохренения»» у ZN.UA.