UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рада продовжить розглядати законопроєкт про незалежність Нацради з питань телебачення і радіомовлення: онлайн

Також депутати планують розглянути проєкт закону щодо статусу національного та ефективного управління закладами освіти й державним майном.

Верховна Рада 17 червня продовжить розглядати у другому читанні законопроєкт №4107 “Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення незалежності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення”. Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Також народні депутати планують розглянути у другому читанні проєкт закону №4486 “Про внесення змін до деяких законів України щодо статусу національного та ефективного управління закладами освіти і державним майном”.

В цілому парламент має розглянути законопроєкт №5304 “Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо збільшення видатків на забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами”.

Повторно у першому читанні Рада має розглянути проєкт закону №3683 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення порядку розроблення, прийняття та впровадження авіаційних правил України”.

У першому читанні планується розглянути законопроєкт №5248 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо одночасного переходу прав на земельну ділянку у зв`язку з переходом прав на об'єкт нерухомого майна, який на ній розташовано)”.

Також за основу Верховна Рада має розглянути проєкт закону №5589 “Про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо забезпечення розширеного неонатального скринінгу в Україні”. Зареєстровано також альтернативний документ.

Крім того, у порядку денному йдеться про розгляд у першому читанні законопроєкту №5315 “Про страхування”.

Читайте також: Рада проголосувала за вихід України зі ще двох угод СНД

Напередодні заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявила про те, що після 29 червня Верховна Рада може збиратися на позачергові засідання з великим порядком денним. Вона не виключає, що найближчої п'ятниці також може відбутися позачергове засідання Ради.