UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рада прийняла закон про сприяння розвитку фізкультури і спорту

Законопроект підтримали понад 300 народних депутатів.

Верховна Рада прийняла в цілому законопроект № 3550 "Про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку фізичної культури і спорту". За документ проголосували 318 народних депутатів, передає "Інтерфакс-Україна".

У пояснювальній записці йдеться про те, що проект закону приводить у відповідність до закону "Про освіту" термінологію закону "Про фізичну культуру і спорт".

Також документ вносить змін в ст. 48 ЗУ "Про фізичну культуру і спорт" та ст. 15 ЗУ "Про оренду державного та комунального майна", які стосуються надання права на отримання в оренду державного та комунального майна без проведення аукціону для баз олімпійської та паралімпійської підготовки, державним і комунальним спортивним клубам, дитячо-юнацьким спортивним школам, спеціалізованим навчальним закладам спортивного профілю і ще цілої низки спортивних установ.

Читайте також: Рада хоче повернути бебі-бокси

Під час сьогоднішнього засідання Верховна Рада також прийняла в цілому законопроект №3615-1 про внесення змін до ст. 19 закону "Про лікарські засоби" щодо здійснення електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами. За документ проголосували 258 народних депутатів.