UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рада прийняла три постанови щодо забезпечення безпечного навчального процесу в умовах коронавірусу

Таким чином депутати звернулися до Кабміну.

Верховна Рада прийняла три постанови, якими закликала уряд перерозподілити гроші з Фонду з боротьби з коронавірусом для забезпечення безпеки навчального процесу в умовах пандемії. За всі три документа проголосували понад 270 депутатів, передає "Інтерфакс-Україна".

Так, проект постанови №4057 підтримали 274 парламентаря. У ньому йдеться про перерозподіл грошей з "ковідного" фонду і виділення їх на забезпечення таких потреб:

Проект постанови №4082 підтримали 277 народних депутатів. Документ пропонує Кабміну перерозподілити кошти Фонду з боротьби з коронавірусом і виділити їх на забезпечення таких потреб:

За проект постанови №4108 також проголосували 277 народних депутатів. У ньому йдеться про те, щоб Кабмін розробив і вніс до Верховної Ради проект змін до держбюджету, який би передбачав державне фінансування витрат для забезпечення безпеки освітнього процесу в умовах пандемії в обсягах не менше:

Читайте також: Проект держбюджету-2021 передбачає зростання зарплат вчителів

Раніше повідомлялося про те, що в проекті держбюджету на 2021 рік у пакет з боротьби з коронавірусом закладено 19 млрд грн.

При цьому коштів на страхування окремої бюджетної програми не передбачено.