UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рада після двотижневої перерви попрацює всього один день

Серед питань, які мала розглянути Верховна Рада, - внесення змін до закону про вибори народних депутатів, що стосуються відкритих списків, і законопроект про люстрацію.

Верховна Рада цього пленарного тижня, швидше за все, буде працювати один день - у вівторок. Про це 11 серпня повідомив журналістам позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко, коментуючи погоджувальну раду, що проходить у стінах парламенту.

"Ми розуміємо, що Верховна Рада мала б працювати весь сесійний тиждень. Але передбачається працювати лише один день - у вівторок", - повідомив він.

Депутат зазначив, що питань, які мають розглянути парламентарії, дуже багато, тому працювати один день, на його думку, неприйнятно.

За словами Дерев'янка, серед питань, які мала розглянути Верховна Рада, - внесення змін до закону про вибори народних депутатів, що стосуються відкритих списків, "законопроект про очищення влади" (законопроект про люстрацію).

Депутат також зазначив, що під час погоджувальної ради, яка в даний час проходить у закритому режимі, вже схвалено пропозицію, що депутати 13-15 серпня будуть працювати в комітетах і округах.

"Тобто сесійний день буде тільки один - завтра", - сказав Дерев'янко. !zn

Читайте також:

Порошенко заявив про реальність дострокових парламентських виборів

Рада закрилася до 12 серпня

Чечетов заявив про готовність регіоналів до парламентських виборів