UA / RU
Підтримати ZN.ua

Путін почав виправдовуватися за своє хамство щодо виконання Україною мінських домовленостей

Він каже, що не переходив на особистості. 

Президент Росії Владімір Путін прокоментував кілька днів тому виконання Україною мінських домовленостей зухвалою фразою з пісні про зґвалтування: "Нравится, не нравится - терпи, моя красавица". Після того, як на цей випад відреагував український президент Володимир Зеленський, господар Кремля почав переконувати, що у своєму коментарі не переходив на особистості. 

"Це не мало ніякого особистого виміру, повинен прямо сказати. Я ніколи за роки своєї роботи не переходив на особистості, це не мало ніякого особистого виміру", - повторив Путін двічі. 

Він зазначив, що його фраза стосувалася слів Володимира Зеленського про те, що Києву щось не подобалося у фундаментальних договорах - "це не той формат". 

Читайте також: Пєсков, захищаючи Путіна, припустився кількох помилок щодо мінських угод: про що цього разу збрехав прессекретар президента РФ

Чому виконання політичної частини мінських домовленостей зруйнує Україну читайте у статті Тетяни Силіної "Трупна отрута "Мінська": три способи уникнути страти України, яку задумав Путін".