UA / RU
Підтримати ZN.ua

Путін - патологічний брехун, і зараз намагається пов'язати Україну чи інші західні країни з масовим розстрілом у "Крокус Сіті Холлі" - Дмитро Кулеба

Глава МЗС нагадав лише про кілька фактів брехні першої особи Росії.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав не вірити словам Путіна та його поплічників про причетність Києва до масового розстрілу в "Крокус Сіті Холлі", вказавши, що мета цих заяв спонукати ще більше росіян загинути у війні проти України.

Читайте також: Посол США відреагувала на масовані атаки росіян України

"Путін - патологічний брехун. У тому числі й зараз, коли він відчайдушно намагається пов'язати Україну чи інші західні країни з масовим розстрілом під Москвою, незважаючи на те, що немає жодних доказів на користь таких заяв. Не дозволяйте Путіну та його поплічникам обдурити вас. Їхня єдина мета - спонукати ще більше росіян загинути у безглуздій та злочинній війні проти України, а також прищепити ще більшу ненависть до інших народів, не лише до українців, а й до всього Заходу", - написав міністр у соцмережі Х.

Читайте також: У Римі відбулося урочисте богослужіння з нагоди Вербної неділі: що сказав Папа Римський народу

Глава МЗС нагадав, що Путін брехав про такі події:

Дмитро Кулеба зазначив, що "це лише кілька брехливих фактів із дуже, дуже довгого списку".

Раніше ми писали про те, що посол Білорусі в РФ Дмитро Крутой нівелював заяву ФСБ про те, що терористи з "Крокус Сіті Холл" намагалися втекти в Україну. Вони прямували до Білорусі, а білоруські спецслужби допомогли Росії затримати терористів, які вчинили криваву стрілянину у торговельно-розважальному холі.