UA / RU
Підтримати ZN.ua

Пшонка спростував інформацію про переведення Тимошенко до колонії

Пшонка не знає, яким фактажем користується Турчинов, але у Тимошенко сьогодні "легкий масаж, лікувальна фізкультура".

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка спростовує інформацію про нібито заплановане повернення екс-прем'єра Юлії Тимошенко з ЦКЛ №5 Харкова до Качанівської виправної колонії.

"Те, що Турчинов каже, я не знаю, яким фактажем він користується. Сьогодні вона перебуває на території лікарні, у неї сьогодні легкий масаж, лікувальна фізкультура. Ось така процедура у плані знаходження її в лікарні", - сказав він журналістам у п'ятницю у Харкові.

Він зазначив, що Олександр Турчинов та інші народні депутати від "Батьківщини" вирізняються непослідовністю у своїх висловлюваннях про Тимошенко.

Зокрема, Пшонка нагадав інцидент з переведенням екс-прем'єра з Качанівської виправної колонії до ЦКЛ №5 навесні 2012 року, яке потім було оголошено примусовим перевезенням.

"Сьогодні вона перебуває там і тепер вона нікуди не хоче йти. До судів вона не хоче йти, слідчі дії вона не хоче виконувати те, що в них потрібно, вона хоче тільки побувати за кордоном на лікуванні. Але нехай вона поважає українські закони", - сказав він.

Раніше Турчинов заявив, що екс-прем'єра найближчим часом планують перевести з ЦКЛ №5, де вона проходить курс лікування, до Качанівської виправної колонії. !zn

Читайте також:

Турчинов заявив, що Тимошенко мають намір повернути до колонії

Тимошенко закликала студентів об'єднати сили з опозиціонерами

Януковичу на саміті пропонували підписати асоціацію з ЄС навіть без вирішення питання Тимошенко

Пшонка пообіцяв, що євромайдани розганяти не будуть