UA / RU
Підтримати ZN.ua

Провладний мітинг "Збережемо Україну" оголошено безстроковим

Мітинг на підтримку "курсу уряду", який вже встигли охрестити "антимайданом" оголошено безстроковою мирною акцією, яка завершиться лише тоді, коли обстановка в країні стабілізується.

Провладний мітинг "Збережемо Україну" оголошено безстроковим. Про це сказано в резолюції мітингу, яку зачитав зі сцени на Європейській площі депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

У резолюції висловлено "повна підтримка курсу президента та уряду".

Саме завдяки діям нинішньої влади Україна як ніколи стала близька до Європи. Але ми виступаємо за євроінтеграцію не будь-якою ціною, а з урахуванням національних інтересів", - сказав Чечетов.

В документі зазначається, що " зараз демагоги і авантюристи від опозиції намагаються прийти до влади силовим шляхом".

закликали Опозицію розблокувати державні і громадські установи та сісти за стіл переговорів. "Єдино можливий шлях розвитку нашої країни це шлях примирення і злагоди", - проголосив регіонал.

"Наш мирний мітинг безстроковий, він буде тривати до тих пір, поки не буде стабілізована ситуація в країні", - повідомив Чечетов.

Як відомо, в суботу в столиці звезли тисячі людей з регіонів. Багато мітингувальники скаржаться, що у них не було можливості відмовитися від поїздки на мітинг, який організувала Партія регіонів в підтримку уряду. !zn

Читайте також:

Між Майданом і мітингом регіоналів створять нейтральну смугу

"Батьківщина" запропонувала прихильникам ПР відзначитися на своєму мітингу і приходити на Євромайдан

На Майдані під час концерту "Океану Ельзи" виділять сектор для прихильників влади