UA / RU
Підтримати ZN.ua

Промову Януковича в Давосі приїдуть послухати Яценюк і Каськів

Українська ланч-конференція у Давосі відкриється промовою Віктора Януковича. Серед гостей конференції очікуються Арсеній Яценюк та Владислав Каськів.

В Українській ланч-конференції в Давосі у п'ятницю, 27 січня, візьмуть участь 300 представників ділових і політичних кіл світу, громадських діячів і журналістів, повідомляє прес-служба Фонду Віктора Пінчука.

Конференція «Options for the Future» («Шляхи майбутнього розвитку») відкриється промовою президента України Віктора Януковича, присвяченою баченню майбутнього України, і його дискусією з президентом Польщі (1995-2005 рр..) Олександром Кваснєвським.

У панельній дискусії, яка відбудеться після виступу президента України, візьмуть участь міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, міністр з європейських справ і головний парламентер Туреччини Егемен Багіш, декан Санкт-Петербурзького університету, віце-прем'єр (2000-2004 і 2007-2011рр.) і міністр фінансів (2000 - 2011рр.) Російської Федерації Олексій Кудрін, глава Державного агентства України з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів та лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк.

Фонд Пінчука та інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проводять Українську ланч-конференцію під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі з 2005 року. За цей період в її роботі взяли участь Карл Більдт, Олександр Квасьнєвський, Кріс Паттен, Джордж Сорос, Домінік Стросс-Кан, Томас Фрідман, Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, Віктор Янукович, Микола Азаров, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Олег Рибачук та інші. !zn

Читайте також