UA / RU
Підтримати ZN.ua

Профільний комітет Ради рекомендував прийняти відставку міністра оборони Тарана

Відставку Тарана народні депутати мають розглянути вже сьогодні.

Профільний комітет Верховної Ради рекомендував народним депутатам проголосувати за відставку міністра оборони Андрія Тарана. Про це повідомили у пресслужбі парламенту.

«Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув заяву про відставку Міністра оборони Тарана Андрія Васильовича із займаної посади та ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти відставку міністра», - йдеться у повідомленні.

Повідомлялося, головою Міноборони планують призначити міністра реінтеграції окупованих територій Олексія Резнікова. Питання відставки Тарана та Олексія Резнікова із займаної ним посади Верховна Рада має розглянути сьогодні.

Читайте також: Зеленський визначився з кандидатом на посаду глави Міноборони у разі відставки Тарана – Арахамія

Як писало ZN.UA, команді президента не вдається залучити кадри з боку, тобто ті, хто не входить до числа чинних політиків і чиновників. Тому вирішення кадрових питань відбувається за рахунок переміщення призначенців усередині системи. Звільнити чинних міністрів ВР планує на засіданні в середу, а призначити нових уже в четвер. Так, під час засідання  фракції «Слуга Народу» 1 листопада, депутати розглянули низку кадрових питань.

Про те, на підставі яких принципів президент Зеленський будує свою кадрову політику, читайте у матеріалі Інни Ведернікової «За законом прайду. Як Зеленський вирішує кадрове питання».