UA / RU
Підтримати ZN.ua

Порошенко зустрінеться з Волкером під час його візиту в Україну

Порошенко і Волкер проведуть переговори після двох зустрічей останнього з Сурковим.

Президент України Петро Порошенко планує зустрітися зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером під час його візиту в Україну

"Відбудеться зустріч президента з Волкером... Це станеться в найближчі 10 днів", - повідомило інформоване джерело агентству "Інтерфакс-Україна".

При тому джерело уточнило, що ця зустріч планується на поточний тиждень.

Нагадаємо, за даними ZN.UA спеціальний представник США з питань України Курт Волкер внаступної п'ятниці, 27 жовтня, відвідає Україну.

Раніше посол України в США Валерій Чалий провів зустріч з Куртом Волкером, під час якої вони обговорили ситуацію, викликану російською агресією на Донбасі і подальші кроки для відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Нагадаємо, що 7 жовтня спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер зустрівся в Белграді з радником президента РФ Владиславом Сурковим для обговорення механізмів політико-дипломатичного врегулювання українсько-російського конфлікту. Ця зустріч стала другою для Суркова і Волкера. 21 серпня вони вже зустрічалися в Мінську.