UA / RU
Підтримати ZN.ua

Порошенко затвердив нову структуру АП і обмежив число працівників

Порошенко затвердив структуру АП у складі голови, його заступників та двох перших заступників, прес-секретаря, першого помічника, помічників, радників, уповноважених президента україни, Служби президента, Приймальні президента, Офісу глави адміністрації президента, 15 головних департаментів, 5 департаментів та 4 відділів.

Президент Петро Порошенко затвердив структуру адміністрації голови держави і граничну чисельність працівників у кількості 416 штатних одиниць.

Відповідний указ №592/2014 "Питання адміністрації президента України" президент підписав у понеділок.

Так, указом затверджується структура адміністрації у складі голови, його заступників та двох перших заступників, прес-секретаря, першого помічника, помічників, радників, уповноважених президента україни, Служби президента, Приймальні президента, Офісу глави адміністрації президента, 15 головних департаментів, 5 департаментів та 4 відділів.

Згідно з указом, голова адміністрації президента затверджує схему розподілу обов'язків між собою, своїми першими заступниками та заступниками, першим помічником президента, а також закріплює за ними структурні підрозділи адміністрації президента.

Рік тому чисельність адміністрації екс-президента України Віктора Януковича було затверджено у кількості 559 штатних працівників. !zn