UA / RU
Підтримати ZN.ua

Порошенко затвердив концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні

Президент доручив відомствам у тримісячний термін затвердити план реалізації цієї концепції.

Президент Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) від 13 вересня "Про концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні", повідомляє прес-служба гаранта.

Відповідним указом Порошенко затвердив концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні.

Так, Кабінету міністрів доручено разом зі Службою безпеки, Головним управлінням розвідки Міністерства оборони, Службою зовнішньої розвідки, Управлінням державної охорони, Адміністрацією Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації розробити та у тримісячний строк затвердити план реалізації цієї концепції і забезпечити його виконання.

Контроль за виконанням рішення РНБО покладається на секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова. Документ набирає чинності з дня його опублікування.

Раніше Петро Порошенко підписав указ, яким ввів у дію секретне рішення Ради національної безпеки і оборони від 13 вересня "Про військово-технічне співробітництво України з окремими державами".