UA / RU
Підтримати ZN.ua

Порошенко впевнений, що Майдан стоїть за євроінтеграцію

Українці не піддаються на провокації і не збираються розчаровуватися. Порошенко впевнений, що головною метою залишається євроінтеграція.

Нинішній Майдан в Україні, на відміну від акцій протесту 2004 року, еволюціонував, а його учасники більш зріло і чітко розуміють, чого вони хочуть і як цього слід добиватися. Про це в інтерв'ю "5 каналу" заявив народний депутат Петро Порошенко (позафракційний), передає ЛІГАБізнесІнформ.

За його словами, найбільшим відмінністю нинішніх акцій протесту від подій дев'ятирічної давності є те, що все-таки основна вимога Майдану-2013 - інтеграція України до ЄС. Також відрізняються сьогоднішні учасники протесту рішучістю для досягнення поставлених цілей.

Порошенко імпонує те, що українці сьогодні не піддаються на провокації і не збираються розчаровуватися. "Вони вірять і знають, за що вони борються і не відступлять. Хтось хоче забалакати цей процес, хочуть сказати, що змінилися цінності Майдану, орієнтири, мета. Це не так. Зрештою, підписання угоди про асоціацію з ЄС, зміну країни і її модернізація є головною вимогою тих, хто виходить на Майдан", - сказав Порошенко. !zn

Читайте також:

Донецькі евромайдановцы пройшли маршем центральними вулицями міста

Яценюк розраховує на активні дії Майдану до президентських виборів

Опозиція заявила, що Новий рік на Майдані зустріли 2 мільйони осіб