UA / RU
Підтримати ZN.ua

Порошенко влаштував розборки в ефірі телеканалу "Рада" — відео

Вже в кулуарах депутат пояснив свій вчинок надмірними емоціями.

П'ятий президент України та лідер партії "Євросолідарність" Петро Порошенко під час ефіру на каналі "Рада", коли ведучі саме спілкувалися   з депутатом СН та главою комітету ВР з питань фінансів Данилом Гетманцевим, податкової та митної політики, зайшов у кадр, після чого виник конфлікт. Лідер "ЄС", стоячи спиною до глядачів, звинуватив парламентський ЗМІ в перешкоджанні роботі народних обранців. Відео вже розлетілося інтернетом. 

Порошенку пропонували сісти за стіл для обговорення, та він відмовився. Натомість депутат заявив, що на оновлення каналу незаконно пішли гроші платників податків. Після цього лідер "ЄС" вийшов з кадру. 

Вже в кулуарах депутат пояснив свій вчинок надмірними емоціями. Він розповів, що парламентський телеканал оновлювала та ж команда, що й запускала "Прямий", та пообіцяв прийти на ефір тоді, коли редполітика ЗМІ "буде відповідати статуту і закону"

Читайте також: Канал "Рада" заявив, що не знімав скандальний ролик із політтехнологом Петровим у парламенті

Нагадаємо, після оновлення на телеканалі "Рада" працюватимуть колишні ведучі із закритих телеканалів Віктора Медведчука "112 Україна" та ZIK. 

Про те, як на Банковій запустили "Велике медіабудування", про яке не поспішають розповідати суспільству, читайте у матеріалі Галини Петренко "Як Зеленський будує медіаімперію".