UA / RU
Підтримати ZN.ua

Порошенко проводить нараду щодо ситуації в зоні АТО

Нарада проходить в Головному ситуативному центрі при РНБО.

Президент України Петро Порошенко проводить в Головному ситуативному центрі при РНБО нараду щодо ситуації в зоні антитерористичної операції.

"Президент проводить нараду щодо ситуації в зоні АТО в Головному ситуативному центрі при РНБОУ ", - повідомляється в твіттері адміністрації президента.

Президент проводить нараду щодо ситуації в зоні АТО в Головному ситуативному центрі при РНБОУ @rnbo_gov_ua pic.twitter.com/ZWViEaq0ZK

- APU (@APUkraine) 3 Березень 2015

У грудні 2014 року секретар РНБО Олександр Турчинов заявив про необхідність побудови єдиної мережі ситуативних антикризових центрів, які повинні працювати у всіх силових міністерствах і відомствах, центральних органах виконавчої влади, а також регіональних адміністраціях.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що українські війська в зону конфлікту завершують відведення важкого озброєння згідно з мінським домовленостями.

"Від лінії, визначеної мінськими угодами, за останній час було відведено фактично всі артилерійське озброєння калібру 100мм, зокрема "Рута" і "Рапіра"", - йдеться в повідомленні на сайті Міністерства оборони України.