UA / RU
Підтримати ZN.ua

Порошенко назвав парламентські вибори найкращою люстрацією

Україна пройшла перший етап перезавантаження влади у вигляді президентських виборів, має пройти другий етап, заявив Порошенко.

Найбільш ефективна люстрація - це вибори. Президентські вже відбулися, на черзі - парламентські. Про це президент України Петро Порошенко заявив у своєму виступі на зустрічі з представниками громадських організацій, передає ЛІГАБізнесІнформ.

За словами Порошенка, антикорупційна реформа не повинна вироджуватися в безглузді і незмістовні люстраційні закони. "Що є найкращою люстрацією? Вибори. Які вибори? Парламентські. Якщо ми пройшли перший етап перезавантаження влади у вигляді президентських виборів, ми повинні пройти другий етап", - заявив президент.

Порошенко також зазначив, що депутати повинні понести політичну відповідальність за прийняття диктаторських законів 16 січня. "Мені в Слов'янську аплодували і дякували, а регіоналів закидали останніми гнилими помідорами, які у людей залишалися", - повідомив Порошенко.

Нагадаємо, раніше під час виступу у Парламентській асамблеї Ради Європи Петро Порошенко заявив, що в Україні після прийняття змін до Конституції мають відбутися дострокові парламентські та місцеві вибори. !zn

Читайте також:

А тепер - парламент! Ми сказали: парламент!

Порошенко чекає, коли депутати самі вирішать розпустити Раду

Яценюк запропонував Верховній Раді переформатувати уряд

Порошенко стверджує, що його проект змін в Конституцію вже схвалений суспільством