UA / RU
Підтримати ZN.ua

Попов має намір до кінця року провести ще дві сесії Київради

Повноваження Київради закінчилися ще на початку червня. Тим не менш, вона продовжує збиратися і приймати рішення. Попов розраховує організувати нові сесії.

До кінця року в Києві може бути проведено дві сесії Київради. Про це заявив журналістам голова КМДА Олександр Попов, передає "Укрінформ".

"Щодо можливості проведення сесій Київради, то це відбудеться десь у кінці року, в 20-х числах (грудня) для прийняття бюджету", - сказав Попов.

За його словами, у прийнятті бюджету Києва є один нюанс: "Для прийняття бюджету міста такий документ має бути прийнято Верховною Радою. І після прийняття бюджету країни ми відразу тут же візьмемо на розгляд бюджет міста".

Голова КМДА також зазначив, що формування бюджету міста на 2014 року проходить дуже активно. "Ми активно працюємо і з депутатським корпусом столиці і з нашим фінансовим департаментом у цьому плані", - сказав він.

Нагадаємо, що п'ятирічний термін повноважень депутатів Київради закінчився 3 червня. Однак після цього Київрада неодноразово збиралася, незважаючи на акції опозиції. !zn

Читайте також:

Попов має намір повернутися у свій робочий кабінет разом з міліцією

Над київською мерією підняли прапор ЄС

Попов оцінив ліквідовану на Майдані ялинку в 3 млн грн

Попов через суд заборонив мітингувати в центрі Києва